Gestió de Patrimonis immobiliaris

Treballem per la teva tranquil·litat màxima

Treballem per deslliurar-te de qualsevol gestió o preocupació com a propietari.

Triem el millor llogater per garantir la teva tranquil·litat i gestionem el tracte amb ell/a i amb asseguradores davant qualsevol dubte o incident.

Contactar

Els nostres serveis

Què fem per tu?

Estudi i definició d’estratègia

Comptem amb un equip col·legiat i amb 25 anys d'experiència entenent les fluctuacions del mercat immobiliari per assegurar el màxim rendiment de la teva propietat.

Valorem el teu cas, estudiem el mercat i promocionem el teu immoble fins a trobar el llogater ideal, assessorant-te sempre en qualsevol dubte.

Cerca dels millors llogaters

Negociació, redacció i signatura de contractes

Manteniment i resolució d’incidències

METODOLOGIA

Com treballem?

01
Sol·licitem informació relativa a l'immoble i la situació d’arrendament
02
Ens reunim presencialment amb la propietat i visitem l’immoble a administrar
03
Presentació del pressupost i, un cop acceptat, formalització de l’encàrrec
04
Inici de les gestions de comercialització o administració de l’arrendament

Millora la rendibilitat i seguretat
de les teves inversions
a partir d'avui

Oblida't de problemes innecessaris i de les gestions entre veïns, morositats o manteniments.
Contacta'ns

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Què opinen de nosaltres?

"

La meva filla va llogar un pis amb Barnaquatre i l'agència, tant en el moment del lloguer com durant l'estada i també en deixar el pis, van ser molt professionals i honrats. per a un altre pis de la meva propietat. Ho han fet molt bé durant uns 5 anys. Després vaig voler vendre aquest pis. Els vaig encarregar que busquessin comprador i també s'han portat perfectament i han estat pendents que tots els tràmits s'hagin fet sense problemes. Ahir vam escriure la compra venda i ha estat molt còmode.

"

Sóc propietària d’un pis a Barcelona i la gestió de Barnaquatre és impecable. Sempre rebo les comunicacions de manera sostenible i quan he canviat , el procediment ha estat molt àgil, senzill i totalment satisfactori.Cal destacar la bona comunicació amb el meu gestor i la diiversitat i qualitat de les propostes i solucions que sempre proporciona.

"

Excel·lents professionals de la gestió immobiliària prova d'això és que gestionen tot el meu patrimoni des de fa més de 20 anys.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres - CAT

BARNAQUATRE GESTIÓ DE FINQUES S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat

Més de 25 anys d’experiència
ens avalen
Fa més de 25 anys que entenem les necessitats del mercat immobiliari gràcies a un equip actiu i col·legiat especialitzat en la gestió de propietats. Professionalitat, transparència, serietat i confiança són les paraules que defineixen el nostre tracte.
Copyright © Barnaquatre