Gestió de Patrimonis immobiliaris

Treballem per la teva tranquil·litat màxima

Treballem per deslliurar-te de qualsevol gestió o preocupació com a propietari.

Triem el millor llogater per garantir la teva tranquil·litat i gestionem el tracte amb ell/a i amb asseguradores davant qualsevol dubte o incident.

Contactar

Els nostres serveis

Què fem per tu?

Estudi i definició d’estratègia

Comptem amb un equip col·legiat i amb 25 anys d'experiència entenent les fluctuacions del mercat immobiliari per assegurar el màxim rendiment de la teva propietat.

Valorem el teu cas, estudiem el mercat i promocionem el teu immoble fins a trobar el llogater ideal, assessorant-te sempre en qualsevol dubte.

Cerca dels millors llogaters

Negociació, redacció i signatura de contractes

Manteniment i resolució d’incidències

METODOLOGIA

Com treballem?

01
Sol·licitem informació relativa a l'immoble i la situació d’arrendament
02
Ens reunim presencialment amb la propietat i visitem l’immoble a administrar
03
Presentació del pressupost i, un cop acceptat, formalització de l’encàrrec
04
Inici de les gestions de comercialització o administració de l’arrendament

Millora la rendibilitat i seguretat
de les teves inversions
a partir d'avui

Oblida't de problemes innecessaris i de les gestions entre veïns, morositats o manteniments.
Contacta'ns

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Què opinen de nosaltres?

"

La meva filla va llogar un pis amb Barnaquatre i l'agència, tant en el moment del lloguer com durant l'estada i també en deixar el pis, van ser molt professionals i honrats. per a un altre pis de la meva propietat. Ho han fet molt bé durant uns 5 anys. Després vaig voler vendre aquest pis. Els vaig encarregar que busquessin comprador i també s'han portat perfectament i han estat pendents que tots els tràmits s'hagin fet sense problemes. Ahir vam escriure la compra venda i ha estat molt còmode.

"

Sóc propietària d’un pis a Barcelona i la gestió de Barnaquatre és impecable. Sempre rebo les comunicacions de manera sostenible i quan he canviat , el procediment ha estat molt àgil, senzill i totalment satisfactori.Cal destacar la bona comunicació amb el meu gestor i la diiversitat i qualitat de les propostes i solucions que sempre proporciona.

"

Excel·lents professionals de la gestió immobiliària prova d'això és que gestionen tot el meu patrimoni des de fa més de 20 anys.

Contacta amb nosaltres

BARNAQUATRE GESTIÓ DE FINQUES S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat

Més de 25 anys d’experiència
ens avalen
Fa més de 25 anys que entenem les necessitats del mercat immobiliari gràcies a un equip actiu i col·legiat especialitzat en la gestió de propietats. Professionalitat, transparència, serietat i confiança són les paraules que defineixen el nostre tracte.
Copyright © Barnaquatre