Vols vendre o llogar el teu immoble?

Valoració 100% gratuïta

Estàs pensant a vendre o llogar el teu immoble i necessites ajuda per concretar el valor de mercat? 
Fem una valoració gratuïta 48 h després de la teva visita. Treballem per aconseguir el màxim rendiment del teu patrimoni.
Formulari page CAT
Una bona estratègia per a la comercialització de patrimoni comença per establir el preu de mercat. La millor estratègia, però, s'aconsegueix fent-ho amb informació real i actualitzada del mercat i cobrint tots els aspectes tècnics, financers i legals.

Comptem amb un equip col·legiat i amb 25 anys d'experiència entenent les fluctuacions del mercat immobiliari per assegurar una fixació de preus ideal pel teu habitatge, local o oficina. Així que estalvia't mal de caps valorant per quin preu llogar o vendre el teu immoble i deixa-ho en les nostres mans.

Només un equip expert i
multidisciplinar pot treure
el màxim rendiment
d’un immoble

Contacta amb nosaltres

Els nostres serveis

Com ho fem?

Departament de màrqueting

Fem un seguiment constant del teu immoble després de la seva publicació amb el preu acordat. I no només això, també el publicitem online als principals portals immobiliaris utilitzant eines de posicionament per arribar a qualsevol perfil de comprador o llogater. Vols publicitar el teu immoble, però no tens fotografies de qualitat? Perquè el teu immoble ho val, oferim reportatges fotogràfics professionals, vídeos o tours virtuals.   

Departament legal

Una de les coses que ens diferencien és que disposem del nostre departament legal intern. Per què? La figura d'advocat és una peça clau en la gestió d'una oferta immobiliària. Revisem i endrecem els papers necessaris per al traspàs de l'immoble, i redactem i revisem documentació i escriptures notarials. En definitiva, deixa'ns la paperassa a nosaltres.

Un equip sempre al teu costat

T’acompanyem al llarg de tot el procés de venda, de l’inici al final i més enllà. Com a experts comerciants i legals t’assessorarem en la fixació del preu del teu immoble, el seguiment de la comercialització, i la gestió de la venda o lloguer. Estem amb tu per aclarir qualsevol dubte que tinguis i resoldre qualsevol problema que pugui sorgir.

METODOLOGIA

Com treballem?

01
Ens reunim amb tu per entendre el teu cas i visitem el teu immoble per la seva valoració gratuïta
02
Fem un estudi de mercat per assessorar-te sobre el preu ideal pel teu immoble
03
Inici i seguiment de la comercialització. Negociació i tancament de l’operació.
04
El nostre propi departament legal gestionarà la documentació o tràmits legals necessaris

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Què opinen de nosaltres?

"

Sóc propietària d’un pis a Barcelona i la gestió de Barnaquatre és impecable. Sempre rebo les comunicacions de manera sostenible i quan he canviat , el procediment ha estat molt àgil, senzill i totalment satisfactori. Cal destacar la bona comunicació amb el meu gestor i la diversitat i qualitat de les propostes i solucions que sempre proporciona.

"

Estic buscant pis per comprar, vaig contactar amb una comercial i va resultar molt simpàtica, empàtica i professional.

"

He llogat el meu primer pis. El meu gestor, molt amable i atent. Amb ànima de bomber quan cal!

"

Molt educats i polits pel que fa a la realització del seu treball. Servei i tots els tràmits efectuats impecables. Vam efectuar una transmissió patrimonial i vam quedar molt contents.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres - CAT

BARNAQUATRE GESTIÓ DE FINQUES S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat

Copyright © Barnaquatre