Valoració d’immobles 100% gratuïta

Estàs pensant a vendre el teu immoble i necessites ajuda per concretar el valor de mercat? Fem una valoració gratuïta 48 h després de la teva visita. Treballem per aconseguir el màxim rendiment del teu patrimoni.

Els beneficis d’una
valoració efectiva

Venda

Quan volem vendre un o diversos immobles, només podem aconseguir el millor preu sabent la valoració exacta.

Estudi de Rendibilitat

Per tal de comercialitzar o llogar un immoble cal establir el preu més adient per tal d’aconseguir el millor rendiment futur.

Inversions

Amb l’objectiu d’optimitzar les inversions, disposar d’una valoració equilibrada resulta essencial.

Anàlisi de patrimoni

A efectes de relacions amb les administracions o bé per tal d’establir un valor comptable correcte dins el valor financer, una valoració precisa és totalment necessària.

Herències

Només una valoració encertada estalviarà mals de caps i facilitarà els tràmits amb administracions o altres copropietaris.

Divorcis

Davant d’una separació, és normal que diverses parts presentin diferents opinions i és necessària una valoració eficient.

METODOLOGIA

Com treballem?

01
Ens reunim amb tu per avaluar les teves necessitats i assessorar-te
02
Visitem presencialment l’immoble o diferents immobles
03
En 48 hores rebràs la valoració correcta del teu immoble
04
Assessorament legal per les accions i/o comercialització 

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Què opinen de nosaltres?

"

Sóc propietària d’un pis a Barcelona i la gestió de Barnaquatre és impecable. Sempre rebo les comunicacions de manera sostenible i quan he canviat , el procediment ha estat molt àgil, senzill i totalment satisfactori. Cal destacar la bona comunicació amb el meu gestor i la diversitat i qualitat de les propostes i solucions que sempre proporciona.

"

Estic buscant pis per comprar, vaig contactar amb una comercial i va resultar molt simpàtica, empàtica i professional.

"

He llogat el meu primer pis. El meu gestor, molt amable i atent. Amb ànima de bomber quan cal!

"

Molt educats i polits pel que fa a la realització del seu treball. Servei i tots els tràmits efectuats impecables. Vam efectuar una transmissió patrimonial i vam quedar molt contents.

Contacta amb nosaltres

BARNAQUATRE GESTIÓ DE FINQUES S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat

Copyright © Barnaquatre