Nosaltres

L’any 1997 cinc apassionats gestors en propietat immobiliària donen vida a Barnaquatre, oferint un servei immobiliari complet que avui en dia gestionem més de 20 professionals altament qualificats.

Amb els anys d’experiència hem anat enriquint la nostra visió i esperit per fer que l’adquisició immobiliària dels nostres clients rendeixi com esperen o més.

Tenim ben clares les nostres claus d’èxit: l’experiència i el valor humà. Fa més de 25 anys que entenem les necessitats del mercat immobiliari gràcies a un equip actiu i professional especialitzat en la gestió de propietats. El servei al client, la professionalitat, la integritat, el treball en equip i la innovació continua, són valors que tenim presents dia a dia.

Som una Administració de Finques vinculada tant al Col·legi d’Administradors de Barcelona i Lleida, com a l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya. Oferim un servei immobiliari integral amb tres àrees diferenciades: administració de finques, gestió de patrimoni i intermediació comercial, tant en compravendes com lloguers.

 

Experts en gestió immobiliària professional i de confiança

L’equip

Més de 25 anys d’experiència

Joan Ramon i Vidal
Fundador i Administrador General
Oriol Ramon i Serrano
Coordinació General
Victòria Esteve i Marquet
Coordinació General i Àrea Legal
Copyright © Barnaquatre