Barnaquatre al Barcelona Meeting Point

Date: 8 de desembre de 2022

Novament es celebrarà la fira Barcelona Meeting Point que tindrà lloc a la Fira de Barcelona entre els dies 29 d’octubre i 2 de novembre de 2014, assolint la 18a. edició.

Com sempre, Barnaquatre Gestió de Finques estarà present amb estand propi, aprofitant la oportunitat anyal de sentir el mercat, escoltar als altres professionals, estar amatent a les evolucions del sector i percebre les necessitats dels clients. Amb aquestes 18 trobades, anem bastint què es Barnaquatre i com podem donar resposta a mantenir el nostre compromís de qualitat i servei. Els indicadors del sector parlen del final de la davallada del mercat. Més enllà de si el mercat remunta o no, sembla que s’ha aturat la tendència a la baixa dels preus i activitats immobiliàries.

Assistirem a l’edició atents a escoltar un cop més les opcions i percepcions dels professionals, amb les portes obertes a allò que ens dóna raó de ser, els nostres clients. Esperem, doncs, gaudir de la vostra visita, donant-nos oportunitat de explicar els serveis que posem a la vostra disposició.

Per facilitar-vos invitacions personals que us permetin accedir de forma gratuïta a la fira, ens podeu adreçar un e-mail de contacte i les tindreu disponibles.

Ens trobareu a l’estand B-217 del palau 8.

Us hi esperem!

Copyright © Barnaquatre