Barnaquatre al Barcelona Meeting Point

Date: 8 de desembre de 2022

Propera a la seva celebració, torna a ser una satisfacció comunicar-vos la 19a edició de la fira Barcelona Meeting Point, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona entre els dies 21 i 25 d’octubre de 2015.

Constants en l’esforç, Barnaquatre Gestió de Finques estarem presents amb estand propi. Cercarem un cop més aturar la nostra dinàmica diària per escoltar el sector immobiliari: clients, professionals, estudiosos, nacionals i estrangers, institucionals i empresarials. Cada part del trencaclosques en que consisteix l’activitat professional, on cada part és important i cal conèixer per completar el quadre. Només així podem reeixir en el nostre objectiu, ser un equip de serveis immobiliaris plens, que arribi a donar satisfacció a les necessitats dels clients. Tant se val si sols teniu un pis o  una quantitat important de patrimoni a gestionar, sempre us podrem donar una solució personalitzada. Podem comercialitzar un aparcament o un edifici sencer o una promoció fraccionadament, sempre cercarem com resoldre el repte. Esperem rebre la vostre visita, per donar-vos a conèixer els serveis que posem a la vostra disposició.

Si ens voleu donar la oportunitat de proposar-vos la nostra solució a la vostra necessitat, us podem facilitar invitacions personals que us permetin accedir de forma gratuïta a la fira, ens podeu adreçar un e-mail de contacte i les tindreu disponibles.

Ens trobareu a l’estand B-217 del palau 8.

Us hi esperem!

Copyright © Barnaquatre