Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària de la U.B.

Date: 8 de desembre de 2022

Novament, i ja arriba a la catorzena edició, es celebra, entre octubre del 2014 i juny del 2015, el Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària de la Universitat de Barcelona, amb la participació d’en Joan Ramón i Vidal, soci fundador de Barnaquatre, com a ponent a les sessions destinades a formar als alumnes dins l’àmbit de la gestió de les Comunitats de Propietaris, tractant la Llei de Propietat Horitzontal.

L’alumnat d’aquest màster, composat tant per persones que volen completar la seva formació com per professionals que actualitzen i milloren les seves aptituds, sempre esdevé una oportunitat per tothom, tant pels alumnes, com pel ponent, al generar-se un intercanvi de opinions i noves visions de la gestió.

Sovint es diu que el coneixement, know how, s’ha de preservar. Res més lluny de l’esperit de Barnaquatre, on ens mou compartir experiències, coneixements i les visions de les coses. Som en temps en que cal escoltar. No podem gestionar els clients aliens a les seves opinions i això també s’ha de traduir en les relacions amb els altres professionals.

Copyright © Barnaquatre