Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària de la UB

Date: 8 de desembre de 2022

Ens plau comunicar-vos que en Joan Ramon i Vidal, soci fundador de Barnaquatre, formarà part del professorat en la XII edició del Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària de la Universitat de Barcelona, que se celebra entre l'octubre del 2012 i el juny del 2013.

Es tracta d'un Màster organitzat per la Facultat de Economia i Empresa que pretén oferir als participants les principals eines per realitzar negocis a l'àmbit de la gestió, inversió i promoció immobiliària. S'adreça tant a professionals del sector en actiu com a aquelles persones interessades en realitzar aquestes tasques en un futur.

Barnaquatre contribueix, des de fa ja més de 10 anys, aportant els seus coneixements dins de l'Àrea Jurídico-Immobiliària, explicant casos pràctics de Propietat Horitzontal. Com a mostra de la voluntat de la nostra empresa de compartir els coneixements adquirits en la tasca diària, en Joan Ramon ha participat, a banda del Màster del que avui parlem, en altres activitats "in come training" organitzades per Servihabitat, el Col·legi d'Arquitectes de Tarragona o el Cercle d'Economia de Lleida.

Copyright © Barnaquatre